Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ungdomsbråk i Granloholm

Tre ungdomar från Njurunda misshandlades i centrala Granloholm i helgen. Två gärningsmän är namngivna och det finns vittnen till händelsen.

Annons
Bråket började på bussen mot Granloholm. Sju ungdomar från Njurunda var på väg till en fest i Granloholm och stämningen var på topp när en person kom fram och undrade om de hade någon alkohol att bjuda på.
När vi sa nej blev han som tokig. Han skrek och gick an inne på bussen, men lugnade ner sig efter en stund, berättar en av de inblandade.
Njurundaungdomarna klev av bussen på Laholmsvägen i Granloholm.
De andra som var lika många som oss följde efter och sedan blev det slagsmål på busshållplatsen. Min kompis blev omkullknuffad, slagen och sparkad. När vi försökte gå emellan blev även vi angripna, berättar en Njurundabo.
Någon lyckades larma polisen, men när de kom fram var angriparna borta. Förhör hölls på platsen och en av männen fick uppsöka sjukhus för omplåstring. Polisen har fått in sammanlagt tre anmälningar om misshandel. Två misstänkta personer, som tros komma från Granloholm, är namngivna. Det är fortfarande oklart om polisen varit i kontakt med dem och vad de har för version av det inträffade.
Händelsen skedde strax före midnatt i fredags.

Mer läsning

Annons