Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Utmärkt Bergsjöshow

/

Bergsjö IF behöver nya inkomstkällor. Tips: sätt upp en lokalrevy.
Förmågor finns det gott om.

Annons
Det var ett sant nöje att på Bergsjögården se fredagens föreställning Rockstar med elever ur årskurserna 8 och 9 på Bergsjö centralskola. Tempo- och musikstarkt, sångglatt och påhittigt. Och framför allt var nästan allt live.
Fjolårets föreställning var tam men i år har den drivande läraren Monica Stolpe fått en fullträff för sin pedagogik att eleverna ska verka fram spelet. En timme och 45 minuter var väl långt men den fullsatta Bergsjögården vederkvicktes genom en avslutande gam-kärringsshow med Ronja Jägbrant, en av dem som växlade mellan orkester och scen. Totalt var ett 40-tal med, alla skolade på Elevens val och förutom av Monica Stolpe även av Fredrik Lindh och Pia Larsson.
Handlingen. Mårten Gräntz och Malin Zackrisson var Idolpräglade nedgörare för dem som sökte sig till ett rockband. Så småningom fick en och annan godkänt och sedan bar det i väg med Bert Karlsson-koppling, kändisdrogfirande och allt innan vänskapen unga emellan blev det viktigaste. Allt varvades med otaliga sång- och musikinslag till den utmärkta orkester. Och de tempostarka och roliga dansnumren höll en alldeles utmärkt klass.
Bravo!

Mer läsning

Annons