Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Värvarförsök på Hassela Sport

Kan sportlovsfirande Stockholmare på Hassela Sport & Konferens bli Nordanstigsbor? Nordanstigs kommuns näringslivsorganisation gör värvarförsök under veckan.

Annons
Kristina Jernberg från Nordanstigs Utveckling bjöd i går på het choklad och Bergsjöbakade vetelängder och pepparkakor vid foten av badhusbacken. Vid receptionen ståtade Nordanstigsplanscher och gott om information hade lagts ut.
De Stockholmare som ST träffade är alla mycket nöjda med boende, backar, mat med mera men ingen kan tänka sig att inom de närmaste åren flytta till Nordanstig.
Iris Lindgren gjorde följe med barnbarnet Linnette till backen. Flickan bor i Brysell där föräldrarna arbetar för EU-organisationen och LKAB. Jobb som bara inte finns i Hassela med omnejd.
Verkligheten trevligt här, tyckte Iris Lindgren som var på mycket gott humör trots ett armbrott före sportlovsveckan.
Eva Helene och skoterälskande sonen Manne Sjölund gav sig på de sex frågorna om Nordanstigs kommun. Var finns Norrlands längsta havsbadstrand? Vad heter Nordanstigs alpina världsstjärna?
Gärna en stuga här men inte fast boende, sade Eva Helene.
Astrid Andreassen och Björn Hellenius, och deras två barn, har alla familjerelationer i Mälardalen och kan inte tänka sig att flytta norrut.
Nordanstigs Utvecklings Kristina Jernberg och Alf Bohlin konstaterar att en kampanj av det gjorda slaget inte leder till snabb inflyttning. Att det kan ta tid innan det blir napp.

Bildtexter

Iris Lindgren och barnbarnet Linnette i Nordanstigsskyltad miljö.

Eva Helene och sonen Manne klarade nog Nordanstigsfrågorna. Bakom skymtar chokladserveraren Kristina Jernberg.

Mer läsning

Annons