Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Veckans nyheter: Campingflytt, muskler och översvämningar

/

Har du haft annat för dig och inte hunnit läsa nyheter? Här får du chans att uppdatera dig på veckans största händelser.

Annons

På måndag berättade ST om brevbärarnas pressade situation. Ökad stress gör att personalen inte hinner med att dela ut all post. "Brevbärarnas situation är ohållbar", säger en av de anställda.

En fil öppnades för trafik på nya Bergsåkersbron under natten mot tisdagen. Hela bron ska vara öppen för trafik i slutet av november.

I delar av Sundsvall spreds under onsdagen en otrevlig odör. Driftsstörningar i asfaltstillverkning var boven i dramat. "Det luktar skit, rent ut sagt", sa en av de boende.

På torsdag kunde ST berätta att Sundsvalls sjukhus bedöms som näst sämst i en årlig ranking.

Någon som däremot gjort en positiv resa är musikprofilen Jocke Sandström. Genom sund kost och hård träning har han lyckats gå ner 20 kilo i vikt och förvandlats till ett vältränat muskelpaket.

Sundsvalls kommun har beslutat att tiggarna måste flytta från sin nuvarande campingplats vid Södra kajen. Ett nytt område ska upprättas där EU-medborgare och andra medborgare kan ställa sina husvagnar. Det kunde ST berätta under fredagen.

Under lördagen skapade ett kraftigt skyfall flera översvämningar och stora trafikproblem i Sundsvall. Bland annat vattenfylldes den nya E4-rondellen vid Skönsberg.

Mer läsning

Annons