Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Back lämnar Granlo för spel i Hudik: "Kommer att axla en viktig roll"

Hudik/Björkberg fortsätter ta spelare från Sundsvallsområdet.
Senast in är backen Anton Uhlin som ansluter från Granlo.
"Han kan spela både back och center, även om vi ser han som en offensiv back i dagsläget" skriver klubben i ett pressmeddelande.

Annons
Anton Uhlin lämnar Granlo för Hudik/Björkberg.

Efter att tränarduon Thomas Stenlund och Peter Nyqvist lämnat Sundsvall IBF:s damlag för att ta över Hudik/Björkberg fortsätter det att trilla in förstärkningar från Sundsvallsområdet till Hudiksvallsklubben.

Senast in i laget är backen Anton Uhlin, som även kan användas på centerpositionen, som har skrivit på ett kontrakt över de två kommande säsongerna med Hudik.

"Vi får en bra kille både på och vid sidan om planen som kommer att axla en viktig roll i vårt lag. Han kan spela både back och center, även om vi ser han som en offensiv back i dagsläget" skriver klubben på sin hemsida.

Uhlin har spelat i Granlo sedan 2008 och var med när laget gick hela vägen upp i SSL där det blev två säsonger med 1 mål och 5 assist på 100 SSL-matcher för backen.

Under förra säsongen blev det 8 poäng på 20 matcher för Uhlin.

► (+) Hudik/Björkberg hämtar tränarduo från Sundsvall: "Truppen känns jätteintressant"

► (+) Hudik/Björkberg uppåt med målgaranti – förlänger med offensiva nyckelspelare: "Tackade nej till proffsliv i Schweiz"

Mer läsning

Annons