Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter genombrottet – nu förlänger Giffarna Erik Granats kontrakt: "Har potential att bli en stor profil"

Han är fostrad i GIF Sundsvall och har gått genom alla ungdomsled. Nu har Erik Granat och Giffarna kommit överens om en förlängning till december 2018. – Han har stor potential att bli en stor profil i GIF Sundsvall, säger sportchefen Urban Hagblom.

Annons

Erik Granat förlänger sitt kontrakt till 2018.

Elva matcher och sitt första mål i Allsvenskan.

Erik Granat har fått sitt stora genombrott i GIF Sundsvall denna säsong och ses som en av klubbens mest lovande spelare.

Nu har Giffarna valt att förlänga kontraktet med 21-åringen. I ett pressmeddelande skriver klubben att de kommit överens om ett avtal som sträcker sig till december 2018.

– Vi är mycket glada och stolta över att ha hittat en förlängning med Erik. Han har stor potential att bli en stor profil i GIF Sundsvall, säger sportchefen Urban Hagblom och fortsätter:

– Detta är också ett bevis på vår akademiverksamhet, när vi hittar bra lösningar med egna produkter som gjort denna resa genom hela GIF Sundsvalls verksamhet och vi är överens om en spännande och utvecklande framtid tillsammans.

LÄS MER: Pa Dibba och Hammarbys kapten sågar Sundsvallsfansen: "Det är pinsamt"

Erik Granat är fostrad i Giffarna och har tagit steget från talangverksamheten till A-laget. Tränaren Joel Cedergren är nöjd över att Granat valt att förlänga sitt kontrakt.

– Hans spelstil passar utmärkt in i dagens GIF Sundsvall och självklart är vi extra glad att kunna förlänga med spelare som kommer från Sundsvall och ärutbildad i föreningen, säger Cedergren.

SE MER: GIF:s lagkapten: "Har varit stora förändringar i truppen – alla ska hitta sina roller"

Mer läsning

Annons