Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter Giffarnas usla form – nu kritiseras tränarduon: "Känns helt nattsvart"

Ny vecka, nytt Fotbollspuls. Denna vecka gästas vi av ÖFK:s Brwa Nouri. Det blir snack om Svenska cupen, skandalmatchen, Nouris landslagsuttagning och kontrakt med ÖFK, Giffarnas urusla form och märkliga laguttagningar samt Gefles fina form och vad som talar för dem i slutstriden. Dessutom avhandlar vi Dalkurds eventuella flytt från Borlänge.

Annons

Om du inte vill eller kan se hela programmet finns vissa hålltider nedan som kan vara intressanta:

1:29: Svenska cupen rocks? Elena Lövholm kastar sin kärlek över cupen och Brwa Nouri berättar om sin relation till turneringen som är mer intressant i dag än tidigare. Varför egentligen? Ser ÖFK svenska cupen som en bra väg ut i Europa?

8:48: Brwa Nouri är uttagen i Iraks landslag. Han berättar om känslorna för det, reaktionen efter skandalen i matchen mellan J-Södra och ÖFK, varför det känns konstigt med ett 0-3-resultat, hur hans kontrakt egentligen ser ut och vad som talar för att han stannar (22:51 in i programmet). Vi hyllar även ÖFK:s hanterande av situationen och att klubben inte är en "vanlig" allsvensk nykomling.

26:04: Giffarna är i kris. Vi diskuterar tränarduons laguttagningar, vad som gått snett efter uppehållet och hur laget ska vända trenden. Nouri berättar även om skillnaden att möta Giffarna nu jämfört med i våras – det är ett helt annat lag.

40:41: Gefle är vårens Giffarna... nästan. Efter en tung vår har Thomas Andersson fått ordning på skutan och klubben har nu faktiskt fyra raka utan förlust. Vad är det som helt plötsligt funkar och vad talar för att klubben klarar sig kvar? Vad är det Gefle har som inte Djurgården, Helsingborg, Giffarna och Hammarby har?

50:41: Allt talar för att Dalkurd flyttar från Borlänge. Den tidigare Dalkurd-kaptenen Brwa Nouri berättar om sina känslor över flytten, varför Dalkurd är bra för hela Dalarna och att det finns tydliga likheter mellan Dalkurd och ÖFK.

Mer läsning