Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

GIF-stjärnan hyllar ÖFK-supportrarna – skickar passning till egna fansen: "Hoppas mina grabbar gör det också"

Fotbollspuls är tillbaka efter ett litet semesteruppehåll. GIF Sundsvalls Tommy Naurin gästar oss för höstens första program. Det blir snack om Norrlandsderbyt, ÖFK:s kvalitet, varför Giffarna tappar spelare och hur Naurin resonerar om framtiden, stormen i Djurgården och Pelle Olssons möjliga framtid i Gefle.

Annons

I klippet nedan ser ni senaste Fotbollspuls:

Nedan följer ett axplock av höjdpunkter från senaste programmet:

1:28: Kan ÖFK-Giffarna kallas derby trots att det är 18 mil mellan städerna? Varför är Norrlandsderbyt så speciellt? Hur viktigt är det för Norrlandsfotbollen att det finns ett "riktigt" derby? Hur ska ÖFK-Giffarna bibehålla den goda stämningen samtidigt som rivaliteten finns där?

12:32: Giffarna tappar sina bästa spelare säsong efter säsong. Är det bara på grund av ekonomi eller finns det någon annan orsak? Tommy Naurin berättar om varför han stannat kvar och hur det är att se lagkamraterna lämna – en efter en.

22:39: Pa Dibba är i princip helt klar för Hammarby. Smart flytt av Dibba eller borde han ha stannat kvar? Elena Lövholm tycker det är ett nedköp.

27:23: Djurgården sparkar Pelle Olsson och det stormar ordentligt i klubben. Varför är det kaosartad i 08-klubbarna? Hur stor är risken att Nanne Bergstrand sparkas av Hammarby?

31:45: Pelle Olsson tillbaka i Gefle? Är det möjligt? Elena Lövholm diskuterar vad Gefle borde göra nu på tränarfronten, denna säsong och för framtiden.

Mer läsning