Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

GIF Sundsvall har förkastat utländskt bud på Stefan Silva

Stefan Silva har ryktats vara på väg bort från GIF Sundsvall. Nu kommer uppgifter om att det bud som kommit in på anfallaren förkastats av GIF. "Förhandlingarna är inte avslutade, men vi står långt ifrån varandra" sade representanter för Beitar Jerusalem under en presskonferens under onsdagen.

Annons

Rúnar Sigujónsson lämnade under torsdagen GIF Sundsvall för en flytt till Schweiz och Grasshoppers. Under den senaste veckan har det också florerat rykten om att anfallaren Stefan Silva varit på väg bort från klubben.

Framförallt har det ryktats om att Beitar Jerusalem, som spelar i den israeliska högstaligan, varit den klubb som visat allra störst intresse för Silva. Under gårdagen rapporterade också sajten Fotbollskanalen att klubben lämnat ett bud till GIF Sundsvall.

LÄS MER: Uppgifter: Utländskt bud på GIF Sundsvalls Stefan Silva

Stefan Silvas vår har dragit till sig intresse från klubbar utanför Sveriges gränser.

LÄS MER: GIF Sundsvalls sportchef om intresset för Stefan Silva: "Ett kvitto – men inget konkret"

Under onsdagen kommenterade representanter från den israeliska klubben däremot att budet från Beitar Jerusalem inte var tillräckligt nära den summa som GIF Sundsvall kräver för att släppa Silva, som kom till klubben inför den här säsongen.

– Förhandlingarna är inte avslutade, men vi står långt ifrån varandra, sade representater för klubben under en presskonferens inför Europa Leaguematchen mot Sloboda Tuzla enligt Upsala Nya Tidning.

LÄS MER: Klubbarna överens – GIF-stjärnan Rúnar Sigurjónsson går till Grasshoppers

LÄS MER: GIF Sundsvall får flera miljoner för Sigurjónsson: "En av de största försäljningarna"

Mer läsning

Annons