Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

GIF Sundsvalls annorlunda sponsring – företag köper insidan av matchtröjorna

/
  • InTeSoMaLLaAnDrA AB blir det första företaget i Sverige som köper en sponsorplats på insidan av matchtröjorna.

Företaget InTeSoMaLLaAnDrA AB blir det första svenska företaget som köper sponsring utan att synas. De kommer att marknadsföras från insidan av GIF:s matchtröjor.

Annons

InTeSoMaLLaAnDrA AB är just inte det - som alla andra alltså. När de flesta företag krigar om bästa exponeringen i samband med att de köper sponsring väljer företaget att förbli osynliga. De är GIF Sundsvalls nya matchdräktssponsor och kommer att finnas på insidan av matchtröjorna - för att de vill vara närmast GIF Sundvalls hjärta, skriver GIF i ett pressmeddelande.

– Vi är fantastiskt nöjda att ett företag med lokal förankring går in i föreningen på ett nytt och kreativt sätt, säger GIF Sundsvalls klubbchef Henrik Wikström.

Företaget kommer att finnas med för första gången i kommande derbyt mot Östersund på lördag.

– För oss finns bara ett lag i Norrland och vi är oerhört stolta över GIF Sundsvall. Det här ger oss en möjlighet att stötta laget i vårt hjärta och ett bra sätt att marknadsföra vårt varumärke. Vi hoppas att publiken njuter av matchen på lördag, säger Andreas Feldt och Jonas Orgmets, ägare till InTeSoMaLLaAnDrA AB, i pressmeddelandet.

InTeSoMaLLaAnDrA är en mediebyrå som sysslar med bland annat annonsförsäljning, detaljhandel och har även verksamhet inom juridik, ekonomi, vetenskap och teknik, enligt ratsit.se.

Mer läsning

Annons