Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är kontraktsläget i Sundsvall – sju spelare har utgående avtal denna säsong

Sju spelare med kontrakt som löper ut under eller efter denna säsong. Det är Giffarnas verklighet visar en stor sammanställning över de allsvenska lagens kontrakt som Fotbolldirekt gjort.

Annons

Sju spelare har utgående kontrakt med GIF Sundsvall.

SE MER: Så resonerar GIF Sundsvall – om Sigurjónsson försvinner

Det är sommaruppehåll efter en hektisk vårsäsong i allsvenskan. Lagen får tid att återhämta sig, slicka såren och ladda för den andra halvan som drar igång om drygt en månad.

Samtidigt är detta en tid för sportchefer runt om i landet att titta över sina trupper ordentligt. För det finns många lag i allsvenskan som har ett minst sagt prekärt kontraktsläge med flera spelaravtal som löper ut nu under sommaren eller efter säsongen.

Sportchefen Urban Hagblom har i dagsläget sju spelare som kan lämna. Långt ifrån lika många som ÖFK – som har flest utgående kontrakt.

LÄS MER: Här är ST:s betygsliga – Rúnar vårens spelare i GIF Sundsvall

Men av de som kan lämna är många nyckelspelare. Noah Sonko Sundbergs låneavtal löper ut 18 juli och efter säsongen går stjärnorna Runar Sigurjonsson och Pa Dibbas kontrakt ut.

Fotbolldirekt har samlat alla allsvenska lags kontraktslägen. Nedan följer spelarna i Sundsvall som kan lämna efter säsongen:

Noah Sonko Sundberg (b, lån): 2016-07-18

Stefan Ålander (b): 2016-12-31

Rúnar Már Sigurjónsson (mf): 2016-12-31

Pa Dibba (anf): 2016-12-31

Johan Eklund (anf): 2016-12-31

Shpetim Hasani (anf): 2016-12-31

Peter Wilson (anf): 2016-12-31

Mer läsning

Annons