Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mittbacken ser ut att bli kvar i GIF Sundsvall

Noah Sonko Sundbergs framtid i GIF Sundsvall är osäker. Men nu skriver Fotbollskanalen.se att mittbacken kommer att lånas ut under resten av säsongen från AIK.

Annons

Noah Sonko Sundberg har tagit en ordinarie plats i GIF Sundsvalls mittförsvar sedan han anlände på lån från AIK under våren som ersättare till Joakim Nilsson, och har spelat i elva av lagets tolv matcher varav tio har varit från start.

Det har lett till att GIF jobbat för att behålla mittbacken längre än till 15 juli som först var överenskommet med AIK. Och nu ser det ut att bli som GIF vill.

Enligt uppgifter till sajten Fotbollskanalen.se så har de inblandade parterna kommit överens om att förlänga lånet fram tills det att säsongen är över för GIF Sundsvall.

Noah Sonko Sundberg kan bli kvar i GIF Sundsvall även i höst.

Giffarnas sportchef Urban Hagblom har tidigare öppnat för att GIF vill köpa loss Sonko Sundberg helt ifrån AIK, men nu ser det alltså ut att bli en förlängning av låneavtalet.

– Vi har sagt att vi är intresserade av en längre lösning, men nu handlar det framförallt om att försöka förlänga över 2016, har Hagblom tidigare sagt.

LÄS MER: Då får GIF besked om Sonko Sundberg – öppnar för att köpa loss AIK-lånet: "Gör allt vi kan"

LÄS MER: Noah Sonko Sundbergs framtid i Giffarna fortfarande oviss: "Vi för en dialog"

Mer läsning

Annons