Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pa Dibba och Hammarbys kapten sågar Sundsvallsfansen: "Det är pinsamt"

Pa Dibba buades ut av stora delar av GIF Sundsvalls publik under återkomsten på Norrporten Arena. Otacksamt efter hans år i klubben, menar Dibba. –Jag tycker det var pinsamt, säger han till Sportexpressen.

Annons

Pa Dibba var besviken på Giffarnas fans i går.

Det blev en tidig återkomst för Pa Dibba i Sundsvall efter flytten till Hammarby förra veckan. Under måndagskvällen var han tillbaka på Norrporten Arena i Stockholmslagets grönvita tröja – trots att klubbarna hade ett gentlemen's agreement om att Hammarby inte skulle spela Dibba från start.

Det gjorde han – och under matchen buades han ut av flera Sundsvallsfans.

– Det är otacksamt att bua när man kommer hem och ska spela första matchen och man ändå gjort bra för Gif Sundsvall. Det är pinsamt, säger Dibba som inte ville kommentera uppgörelsen mellan klubbarna samtidigt som han förstår att det blir uppmärksammat.

– Snackis och snackis. Människor som vill prata om det kommer att göra det. Det här är fotboll och det är så det funkar. Jag tänker på mig själv, det gör även folket i Sundsvall. Om de vill bua efter det jag gjort i klubben är bara pinsamt, berättar han för Sportexpressen.

TV-klippet: Hör Pa Dibba berätta om känslorna kring att möta GIF Sundsvall i spelaren nedan.

LÄS MER: Uppgifter: Hammarby bröt överenskommelsen – spelar Dibba trots löfte om att inte göra det

Även Hammarbys lagkapten, Kennedy Bakircioglü, menade att GIF-fansen borde ha visat Pa Dibba mer uppskattning.

– Jag kan inte kommentera något gällande avtalet mellan klubbarna om Pa Dibbas medverkan i dag. Men apropå buropen, jag tycker det är dåligt gjort. Han förtjänade hyllningar för tiden han haft i klubben. Det här är vanligt utomlands, då hyllas spelarna oftast men det är svårt att styra andras tankesätt, säger han till tidningen.

SE MER: Dibba om återkomsten och tuffa smällen på Naurin: "Han ville inte ta emot ursäkten"

Mer läsning