Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rubio Sivodedov klar för GIF Sundsvall: "Känns kanon att vi hittat en lösning"

Under onsdagen bekräftade GIF Sundsvall att mittfältaren Rubio Sivodevov är klar för GIF Sundsvall på lån.
– Det känns kanon att vi hittat en lösning tillsammans med Strømsgodset utifrån vår ekonomiska situation, säger sportchefen Urban Hagblom till GIF Sundsvalls hemsida.

Annons

Under gårdagen uppgav Expressen att Christian Rubio Sivodedov var klar för GIF Sundsvall. Något som ST-sporten tidigare skrivit om har varit ett namn som GIF Sundsvall varit intresserat av.

På onsdagen meddelade GIF Sundsvall via sin hemsida att Rubio Sivodedov nu är klar för klubben på ett lån, som sträcker sig fram till den 31 juli.

Enligt klubbens hemsida är värvningen möjlig tack vare externa finansiärer, och ett samarbete med klubben Strømsgodset som Rubio Sivodedov lånas ut från. Tack vare det innebär det att han inte blir någon kostnad som klubben behöver stå för.

– Det känns kanon att vi hittat en lösning tillsammans med Strømsgodset utifrån vår ekonomiska situation och det känns jättebra att vi får hit Rubio. Tack vare externa finansiärer så har det blivit möjligt att få hem Rubio som dessutom är född i Sundsvall och en väldigt spännande spelare, säger Urban Hagblom till klubbens hemsida.

Rubio Sivodedov har tidigare spelat i Bundesliga-laget Schalke 04.

Mer läsning

Annons