Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sportchefen bekräftar – förhandlingar med Hammarby pågår

Förhandlingar mellan GIF Sundsvall och Hammarby pågår. Anfallaren Pa Dibba kan komma att lämna GIF Sundsvall redan innan hans kontrakt går ut.

Annons

GIF Sundsvall kan bli tvungen att ersätta Pa Dibba inom en snar framtid. När det blir är ännu oklart. Men nu bekräftar Urban Hagblom att förhandlingar med Hammarby pågår.

– Bollen ligger hos Hammarby. De hör av sig när och om de vill ge ett marknadsmässigt bud. När de kommer med ett marknadsmässigt erbjudande kommer det att bli en affär . Det är så den här verksamheten fungerar och de vet GIF Sundsvalls inställning, säger sportchefen Urban Hagblom.

Om Pa Dibba lämnar innan säsongen är över och transferfönstret stängs innebär det att en plats kommer att behöva fyllas.

Läs också: Pa Dibba klar för Hammarby – kan lämna Giffarna redan i sommar

– Om han försvinner ersätter vi honom. Vi har spelare i truppen som har kvalitéer. Vi får inte bli för tunna med antalet spelare vara sig det gäller på lång eller kortsikt. Dibba har haft en mycket ärlig dialog med oss, säger han.

Expressen skrev under söndagen att det rör sig om en summa på 1,5 miljoner. Men vilken övergångssumma som krävs för att båda parterna ska vara överens är ingenting som Urban Hagblom vill kommentera.

– Det är ingenting som jag vill gå in på, det är mellan oss och Hammarby, säger Urban Hagblom.

Mer läsning

Annons