Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Uppgifter: Pa Dibba klar för Hammarby – kan lämna Giffarna redan i sommar

Att Hammarby är intresserade av Pa Dibba är allmänt känt. Enligt Expressen är parterna nu överens om ett kontrakt från och med 2017 – och en flytt kan ske redan i sommar om klubbarna kommer överens om en övergångssumma.

Annons

Se Urban Hagbloms kommentar om Pa Dibbas framtid från gårdagens uppsnack nedan.

Det är sedan tidigare känt att Hammarby är intresserade av GIF Sundsvall anfallare Pa Dibba. Och nu ska en övergång till Stockholmsklubben vara nära enligt uppgifter till Expressen. Kvällstidningen uppger att Dibba och Hammarby redan är överens om ett kontrakt som gäller från och med 2017, vilket innebär att Dibba byter klubb efter säsongens slut då hans kontrakt med GIF Sundsvall går ut.

GIF och Hammarby jobbar nu för att komma överens om en övergång redan nu innan transferfönstret stänger. Enligt Expressen kommer den summan att landa på omkring 1,5 miljoner kronor.

– Vi för en professionell dialog med Hammarby och bollen ligger hos dem. Vill de köpa loss honom i sommar så antar jag att de kommer tillbaka i veckan. Bollen ligger hos Hammarby. Kommer det med ett marknadsmässigt bud så kommer det att bli en affär, säger GIF:s sportchef Urban Hagblom till Expressen.

Mer läsning