Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Allt inför GIF – han saknas mot Djurgården

Allsvenskan, omgång 30.
Djurgårdens IF–GIF Sundsvall, Tele 2 Arena, i dag 13.00.

Läget i laget

Shpetim Hasani är sjuk och missar matchen, Lars Krogh Gerson cyklade på sista träningen men det ska inte vara fara för spel. Daniel Sliper är fortsatt skadad.

Tränarsnack

"Man behöver inte motivera vår grupp. De har en väldigt stark drivkraft. De vill vinna för sig själva, men också för oss. Vi har vårt prestationsmål, att komma tia. Tar vi vårt prestationsmål är det bra, gör vi inte det så var vi nära", säger Joel Cedergren.

Så spelar GIF (preliminärt)

Tommy Naurin – Eric Larsson, Marcus Danielson, Joakim Nilsson, Dennis Olsson – Robbin Sellin, Lars Krogh Gerson, Rúnar Már Sigurjónsson, Sebastian Rajalakso – Pa Dibba, Johan Eklund.

Avbytare: Loyd Saxton (mv), Jón Gudni Fjóluson, Erik Granat, Adam Chennoufi, Simon Helg, Leo Englund, Peter Wilson.

Motståndarprofilen

8) Kevin Walker. Den förre GIF-mittfältaren har märkt ut sig med sin eminenta förmåga på fasta situationer. Räkna med att det kommer vara lite känslor när han möter sin gamla klubb. Han är nyligen tillbaka från skada, men bör få speltid i avslutningen.

Notera att...

... GIF Sundsvall är tolva innan matchen spelas. I värsta fall kan de halka ner en placering, i bästa fall kan de bli tia.

... Djurgården är fast i tabellen. De kan varken klättra eller falla.

... GIF Sundsvall är med i mustaschkampen och flera av spelarna har redan börjat spara.

Så följer du matchen

Antingen via vår liverapportering på st.nu/sport, via C Mores kanaler, eller på Radiosporten.