Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Alltings 10 i topp

1. CONFUSIONS YES/NO

Ny video till senaste singeln, inspelad i Petersvik (bland annat) vilket gör den till ett fränt inlägg i debatten om området. Premiär på st.nu!

2. NILLA FISCHER

Backklippan i damlandslaget (och Wolfsburg) pratade om misslyckandet i VM, om tolerans och öppenhet i ett av sommarens bästa Sommar i P1.

3. ROCK TOWN  GALLERY

Landets rockigaste utställning pågår just nu i stan. Anders Lövgren från Sundsvall ställer ut på Casino Cosmopol. 

4. JOHAN CRONEMAN

Har förvandlat en tv-krönika i sport-DN söndag till en av landets vassaste sportkolumner. Intressant det om Ravelli (och jag håller nog med!). 

5. JONAS ALMQUIST

Fyllde legendariske frontmannen i Leathernun 60 år i veckan? Helt otroligt i så fall. Firade för säkerhets skull med att lyssna på nya Whatever.

6. TOUR DE FRANCE

Dagens etapp, den 13:e, mellan Muret-Rodez. 198,5 km med backar som kan ta musten ur de som är ute efter spurtpris. På Eurosport. 

7. PROLOUGE

Öppningsspåret på Kraftwerks Tour De France, albumet som blivit listredaktörens soundtrack så länge det anrika loppet pågår. 

8. WHAT HAPPENED, MISS SIMONE?

Dokumentär om världens kanske bästa sångerska någonsin, Nina Simone från 2015, nyss inkommet på Netflix.

9. HENRIK VENANTS SISTA SÅNG

Film om rocklegendaren (TT Reuter, Underjordiska lyxorkestern, Kingdom of Evol) från Lund som skrivit över 3 000 låtar. Hittills…

10. SÄG INTE NEJ

Meh! Kan Sven-Ingvars leta sig in på listan med en låt bara för att den passar till krönikan? Tja. Säg kanske, kanske, kanske!