Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Alltings tio i topp

Annons

1. GARMARNA

Har precis släppt en teaser-trailer med snuttar ur spår från kommande albumet 6  samt en nyhet om en het gästartist, nämligen…

2. THÅSTRÖM

…som gästsjunger på Öppet hav, en av de sex låtarna på trailern. Spännande! Samarbetet tack vare…

3. STEFAN BRISLAND FERNER

…som gästkompade Thåström under hans turné i somras. 

4. INGRID BERGMAN

En slutar som filmkonsulent efter lång trogen tjänst, en tar över som affischnamn för våren på Kulturmagasinet.

5. BADGERS DRIFT

Ulf Lundell hade lagt ner bloggen men nu är den tillbaka igen. Annars gäller principen en nedlagd blogg är också en blogg.

6. PEYTON MANNING

Legendarisk quarter back i Colts som borde ha lagt av men han fortsatte i Denver Broncos – i söndags vann 39-åringen Super Bowl.

7. 22/11 1963

Stephen Kings tegelstensroman (800 sidor) som listredaktören med nöje plöjer innan n miniserien/filmen med James Franco streamar upp.

8. MARQUEE MOON

Legendariskt album, rankat som ett av världens bästa, av klassiska New York-bandet Television, fyller 40 år. Jubileumslyssna!

9. LEICESTER CITY

Englands Åshöjden BK. Nya i Premiere League förra säsongen, nu toppar de ligan. Senast slog de Liverpool och ManCity, i helgen:  Arsenal borta.

10. HEJA LÖKEN!

Anders Lövgren (tidigare sportchef Dagbladet bland annat) som hittat på Heja Sundsvall! och lever på det. 

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter

■■ Den här artikeln hade du kunnat få som pushnotis i din telefon. Ladda ner Sundsvalls Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!