Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Alltings tio i topp

1. ROULETTE

Sundsvallsbandet från 1980-talet som  och i 3 veckor i rad toppat Melodic.nets classic rock chatt-lista med comebacksingeln Secret room.

2. BREDSOUND

Punksvallbördige Minneapolisrockaren Patrik Tanner döpte om sin studio efter besöket i gamla hemstaden nyligen. Underbart!

3. VICTORIA ENGHOLM

Konstnär (ock krönikörkollega) som ställer ut målningar sprungna ur ett teatersamarbete (Flyttfåglar). På Sojascenen i Sundsvall, vernissage i dag! 

4. SVENSKA SPORTKLASSIKER

Succé för blivande bokklassiker som gjort att Sundsvallsbördige Lars Nylin för första gången kan kalla sig ljudboksförfattare!

5. UNG FILM

På tisdag avslutas satsningen på Bowie-filmer med klassiska konsertfilmen från sista showen med Ziggy Stardust & the Spiders from Mars 1973.

6. JOHAN CRONEMAN

Grym krönika i DN om bristen på tuff tv-journalistik när professor Lars Calmfors fick kräva sänka löner utan följdfrågor i SVT:s morgonsoffa.

7. MOJO

Hann få ihop en 21-sidig special om David Bowie (som vickade som Mojo-redaktör 2002) i det massivt läsvärda februarinumret.

8. 22/11 1963

Listredaktören läser lystet Stephen Kings tegelstensroman om man i nutid som reser bakåt i tiden för att förhindra JFK-mordet för att hinna…

9. 22/11 1963

…bli klar med boken innan tv-serien, som hade premiär på amerikanska streamingtjänsten Hulu i veckan, når Sverige i april.

10. OISIN CANTWELL

Kul krönika i Aftonbladet av förre ST-reportern om halvkändisars perfekta helger på sociala medier ställt mot hur det ofta ser ut i verkligheten.