Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Alnö krossade motståndet totalt

Säsongens tionde match bjöd på säsongens största seger. Alnö var så överlägsna man kan bli mot Hille när matchen slutade 0–12.

Annons

Hösten startade perfekt för Alnös damer som stod för säsongens mest klara seger borta mot Hille. 0–12 blev det efter att Linnéa Cantzler, Isabelle Lindgren och Sanna Lööw Ohlson alla gjort tre mål var.

– En riktigt bra start på hösten för oss. Vi gör mål tidigt och sedan fortsätter det bara, säger tränaren Kristoffer Vestin.

Man har vunnit stort tidigare under åren men nådde nu tvåsiffrigt. Fyra av målen kom i första halvlek och i andra satte man ytterligare sex bollar. I tabellen ligger man tre poäng efter serieledarna Ljusdal.

– Vi spelar väldigt underhållande spel efter backen med mycket kortpassningsspel. Så det är riktigt kul att se, säger Vestin som vill lyfta fram hela laget för insatsen.