Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Alnö vann mot Sidsjö-Böle på NP3 Arena

Efter en mållös första halvlek tog Alnö över matchen mot Sidsjö-Böle i andra halvlek. Till slut vann Alnö tisdagens bortamatch i division 4 Medelpad med 1–0.

– Vi tar initiativet och för spelet i första halvlek. Vi har bra kontroll på deras försök till omställningar och skapar själva några halvchanser men deras målvakt gör en stormatch. I andra jämnar spelet ut sig, det är lite ställningskrig när de får iväg ett skott som styrs in via en av våra spelare. Efter det tar vi över och skapar ett par riktiga målchanser men återigen är deras målvakt på rätt plats. Alnö sticker upp och har ett par riktiga chanser att avgöra matchen men vi håller tätt. Tyvärr vill det sig inte framåt och det känns inte helt rättvist att inte få med sig någon poäng från drabbningen. Hela laget gör en riktigt bra match, bara ett mål saknas, kommenterade Sidsjö-Böles tränare Mikael Eklöf.

Matchens enda mål var ett självmål av Sidsjö-Böle.

Efter fyra matcher har Sidsjö-Böle nu sex poäng och Alnö har tio poäng.

På tisdag 4 juni 19.00 spelar Sidsjö-Böle borta mot Essvik, och Alnö hemma mot Medskogsbron.