Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Andreas Eriksson och Philip Forsberg målgörare när Matfors vann

2–0 (1–0) vann Matfors med på bortaplan mot Medskogsbron i division 4 Medelpad herr i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av Andreas Eriksson och Philip Forsberg.

– Jättebra insats efter förutsättningarna då vi fick totalt tolv återbud inför dagens match och fyllde ut bänken med spelare som inte varit aktiva på två år. Vi försökte stänga av spelvägarna centralt och satte två av våra snabbaste spelare på deras duktiga yttrar då vi visste att de är ett hot varje gång de kommer med fart. Försvarsmässigt låg vi rätt i 80 minuter, och jag tar på mig att vi släpper in 0–2 eftersom vi flyttar upp på tre forwards för att försöka åstadkomma en kvittering. Men idag var Matfors totalt sett för bra kollektivt och hade kvalitet i samtliga lagdelar. I vårt lag ska målvakten Anton Stadling ha överbetyg samt Milian Dahlgren som debuterade som mittback, kommenterade Medskogsbrons lagledare Joakim Hedlund.

Det här betyder att Medskogsbron nu ligger på sjätte plats i tabellen, och Matfors är på andra plats.

Lagen möts igen i nästa match, på Thulevallen tisdag 30 juli 19.00.