Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Andreas Eriksson räddade poäng när Matfors kryssade mot Alnö

I halvtid ledde Alnö matchen på hemmaplan i division 4 Medelpad i fotboll mot Matfors med 1–0, efter mål av Tesfalidet Elias. Men i andra halvlek jobbade sig Matfors in i matchen, och kvitterade genom Andreas Eriksson. Matchen slutade 1–1.

– Vi tappade ledningen, men är nöjda med poängen. Matfors var bra, hade mycket boll - men vi låg rätt i positionerna och de skapade inte de jätteheta lägena. Vi hade också en del chanser, men vi är som sagt nöjda med en poäng, kommenterade Alnös tränare Tomas Berglund.

Matfors tränare Tobias Sjölund om matchen:

– En typisk premiärmatch, där vi hade lite mer boll och mötte ett bra försvarande Alnö. Vi skapade lite för lite chanser med tanke på bollinnehavet. Ett rättvist resultat tycker jag.

I nästa omgång har Alnö Essvik borta på Västhagen IP, söndag 19 maj 12.00. Matfors spelar hemma mot Söråker lördag 18 maj 14.00.