Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ånge föll i målexplosion på hemmaplan: "Aldrig varit med om liknande"

Sex mål i första halvkek och två i den andra.
Då föll Ånge mot Boden med 3–5.
– De gör tre snygga mål som de aldrig kommer göra om, säger Ångetränaren Suat Sari.

Annons

Inom loppet av två minuter gjorde Edward Prugh och Ludvig Karlsson varsitt drömmål för gästerna från Boden på Ånge IP. Då var 13 minuter spelade av den första halvleken. 23 minuter senare hade Ånge Selwan Al Jaberi slagit till två gånger för att kvittera.

Bara tre minuter efter kvitteringen tog Boden ledningen igen genom Prugh.

Ytterligare tre minuter senare kvitterade Joseph Whittington för Ånge igen. Tre mål för vardera lag i den första halvleken med andra ord.

– Jag tycker att vi gör en bra första halvlek. Det var jämnt i första halvlek. Det jag är ledsen över är att de gör tre snygga mål som de aldrig kommer göra om, det händer bara en gång i livet och jag har aldrig varit med om något liknande. Det är svårt att försvara mot de målen, säger Ångetränaren Suat Sari.

LÄS MER: Så storsatsar vi på bevakningen av lokalfotbollen – runt 20 matcher livesänds med kommentatorer

I den andra halvleken kunde Boden ta ledningen på nytt när Edward Prugh gjorde sitt tredje mål för dagen med knappa kvarten spelad.

Adam Johnson fastställde sedan slutresultatet till 5–3 i gästernas favör när 20 minuter återstod att spela.

– I andra halvlek så försöker vi skapa chanser och spela vårt spel som fungerade i första halvleken. Men när de för 4–3 så blir det bara långa bollar. Killarna förtjänade poäng. Vi skapar chanser som jag tycker vi saknat lite i de tidigare matcherna, nu är det bara vår defensiv som vi ska jobba mer med, säger Sari.

LÄS MER: Storsatsning på lokalfotbollen – de här matcherna livesänder vi