Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ånge IK hyllade trotjänare – men inga ungdomsspelare

I samband med juldagshockeyn så passade Ånge IK som vanligt på att hylla några av klubbens trotjänare. Däremot valde man att inte dela ut priset som Årets junior.

Det var fem ledare och tränare som fick äntra rinken i samband med juldagshockeyn i Ånge för lite extra uppmärksamhet. En kvintett som egentligen skulle varit sex, men där den siste i skaran inte kunde närvara i fysisk form.

För Plus-kunder: Juldagshockey en seglivad tradition i Ånge: "Har blivit en träffpunkt för många"

Tre av de fem – Tomas Meskanen, David Nordberg och Jonny Westman – tilldelades en standar för sina år i klubben, medan Mikael Häggblom fick guldnålen för en längre tids tjänstgöring.

Som vanligt delades också ett stipendium ut från Sören Kastbergs minnesfond till Årets ledare, i år med Håkan Lundin som mottagare. Stipendiet som Årets ungdomsspelare delades däremot inte ut i år, vilket också var fallet med utmärkelsen som Årets junior.