Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

10-årsjubileum för pensionärsföreningarnas seniordag

Under onsdagen är det åter dags för Ånges äldre befolkning att samlas till en gemensam trivseldag i Erikslunds Folkets hus. Ett evenemang som dessutom fyller jämnt i år.

Annons

Ruthger Berntzén hoppas på god uppslutning när seniordagen firar tio år på onsdag.

Det började som en kombinerad mässa och trivseldag med kommunens alla 65-plusare som målgrupp, men har med åren övergått till att mest utgöra det sistnämnda. En trevlig sammankomst med fokus på underhållning och umgänge, som i år dessutom firar sitt första tvåsiffriga jubileum.

– Det stämmer. Det blir tionde året i rad som seniordagen arrangeras i Erikslund Folkets hus nu, och det blir den fjärde i ordningen för egen del, säger Ruthger Berntzén som är en av de som sitter med i arrangörsgruppen.

Han berättar att det under dagen bland annat kommer bjudas på underhållning av Tjärnmyrbergan och Marie Söder.

– Men först ut är Tomas "Håkki" Eriksson som kommer servera lite skivor till kaffet, och känner jag honom rätt så kommer han också fråga runt och prata lite kring musiken han spelar, säger Ruthger Berntzén.

Förhoppningen är också att antalet sittplatser ska vara fyllda till i stort sett sista plats.

– Det är ingen entré och alla föreningar har marknadsfört den här dagen till sina egna medlemmar, så jag hoppas att det blir en hel del folk som kommer hit och är med på den här dagen, slutar Ruthger Berntzén.

Mer läsning

Annons