Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Företagarnas egen gala står för dörren

/
  • Leif Edh och Lars Svelander håller på att förbereda Företagargalan 2015.

Det har åter blivit dags att rikta ljuset på kommunens företagare. På fredag går tiden för nomineringarna ut, och tre veckor senare dukas det upp till direktsänd galaföreställning i Erikslunds Folkets hus.

Annons

Året lider mot sitt slut, något som betyder att det är dags att duka upp till företagargala i västra Medelpad.

Årets upplaga blir den sjätte i ordningen, och den andra som förläggs till Erikslunds Folkets hus.

– Det är en stor och rymlig lokal med goda förutsättningar, och vi har bara hört positiva ord efter i fjol, säger Leif Edh och Lars Svelander från arrangerande Företagarna Västra Medelpad.

Precis som då kommer sju priser att delas ut, varav fem i kategorier där vem som helst får vara med och nominera. Något som många också valt att göra.

– Men det finns fortfarande plats för fler. Både när det gäller nomineringar och biljetter till galan, säger Leif Edh, som har sista anmälningsdag för båda delarna nu på fredag.

Tre veckor senare är det så dags för själva galan, som precis som i fjol kommer att direktsändas på ST.nu. Och otursdatumet till trots (fredag 13) så tror arrangörerna på en lyckad galakväll.

– Statistiskt sker det mindre olyckor då än andra dagar eftersom folk är mer försiktiga, så det kommer absolut gå bra, säger Lars Svelander.

Förra årets TV-sändning från Företagargalan i Ånge ser du här.

Mer läsning

Annons