Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Han har tröttnat på skadegörelsen i Ljungaverk: "Nu måste vi göra någonting åt det här"

Skadegörelsen i Ljungaverk har pågått under en längre tid, och i veckan blev bägaren överfull hos intresseföreningens ordförande på orten.

Annons

Intresseföreningens ordförande Per-Erik Persson har tröttnat på skadegörelsen i Ljungaverk och har utlyst ett öppet möte kring problemen nu på söndag.

Det var synen som mötte i Ljungaparken som fick Per-Erik Persson att härskna till ordentligt. Synen av sönderslagna fönster, uppbrutna dörrar och sopor överallt i parken fick honom att kalla till öppet möte på just den platsen.

– Jag har uppmanat alla som vill få ett slut på det här att komma till Ljungaparken på söndag klockan 11, för nu måste vi göra någonting åt det här. Antingen det, eller så tar vi och plockar bort alltihop och låter det vara, säger Per-Erik Persson.

I hans ögon är Ljungaparken en av kommunens bästa grönytor, vilket förmodligen även många vänner av Ljungarocken är benägen att hålla med om.

– Men så här ska det inte få se ut. Vad man kan göra åt det vet jag inte, men vi måste i alla fall försöka, säger Per-Erik Persson och slänger ur sig förslag som kameraövervakning och nattpatruller.

– Det är inte bara här det är problem. I väntkuren vid järnvägen så har man till exempel eldat inne, säger Per-Erik Persson, som hoppas fler Ljungaverksbor delar hans åsikt och sluter upp.

Mer läsning

Annons