Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inbrottet i Karlsro flyers klubbstuga styrker behovet av krafttag mot buset

Inbrottet i Karlsro flyers klubbstuga styrker att det finns ett behov av att ta ett krafttag mot buset i Ljungaverk. Det anser intresseföreningens ordförande Per-Erik Persson.

Annons

Per-Erik Persson ser fortfarande behov av krafttag mot buset i Ljungaverk, men vill först få klart vem som har huvudansvaret för Ljungaparken där den mesta skadegörelsen hittills har ägt rum.

I söndags samlades en skara Ljungaverksbor i Ljungaparken för att diskutera hur man ska försöka få stopp på skadegörelsen i samhället. Ett möte som dock inte utmynnade i några konkreta förslag.

Läs mer: Han har tröttnat på skadegörelsen i Ljungaverk

– Alla som var där var överens om att man måste göra någonting åt det, men det var ingen som var så sugen på att ta på sig huvudansvaret, säger Per-Erik Persson.

Inbrottet hos Karlsro flyers tycker han förstärker behovet av att ta tag i saken, och han är inte främmande för att en spontan version av grannsamverkan där man håller koll.

Läs mer: Karlsro flyers har haft inbrott

– Men så länge vi inte vet vem som har huvudansvaret för parken så kommer jag nog inte lägga så mycket mer energi på det här än så, säger Per-Erik Persson.

■ ■ För mer nyheter om Ånge, klicka här – och följ ST Ånge på Facebook.

Mer läsning

Annons