Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jan Malmsjö i Ånge

/
  • Före förställningen gick Jan Malmsjö runt och småpratade med publiken och berättade historier som uppvärmningen inför föreställningen som han döpt till I all sin enkelhet.

Jan Malmsjö var på sitt allra soligaste humör när han i går uppträdde med sin show i Medborgarhuset i Ånge. – Jag vill komma till de Norrländska småorterna, berättade han.

Annons
Det var en stor artist som gästade Ånge i går och drog naturligtvis fullt hus i Medborgarhuset som var utsålt i detta arrangemang som skedde i Lions regi.
Det var andra platsen av 33 som han ska besöka under en dryg hektisk månadslång turne. Och det är framförallt Norrländska småorter som Ånge, Junsele, Sorsele och Pajala som under några höstveckor kommer att få njuta av hans show.
Det blir en avrundning av min karriär för jag har ju hunnit bli 73 år, berättade Jan Malmsjö.
Det kommer att bli mest gamla godingar som han kommer att bjuda på under den två timmar långa föreställningen som han döpt till I all sin enkelhet.
Och att han är ett proffs som fortfarande kan hantera sin publik råder det inget tvivel om. Ett möte som både han och publiken i Ånge som så sällan får nöjet av att njuta av så stora artister som han såg ut att trivas med.
Innan det var dags att gå upp på scenen gick han runt i salongen och småpratade och värmde upp publiken och berättade roliga historier.
Med på scenen var två musiker, Olle Ollson på gitarr och Marcus Fernholm på klaviatur.
Före gårdagens föreställning träffade ST honom och han berättade på sitt typiska maner med yviga gester varför han vill besöka så många små ortet i norr.
Upprinnelsen hävdar han var ett möte med en av dessa stora, tysta män som efter en föreställning kom fram och ville tacka.
Han hade en hand stor som en stekpanna som skakade min när han tackade. Han sade att han åkt 15 mil för att se mig och hade lika långt hem. För sådan publik är det lätt att vara artist, berättade Jan Malmsjö.
I dag fortsätter den hektiska turnén till Östersund.

Mer läsning

Annons