Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Karlsro Flyers har haft inbrott – ordförande: "Ställt till en satans oreda"

Efter flera fall av skadegörelse så har bilklubben Karlsro Flyers i Ljungaverk nu också haft inbrott. "De har ställt till en satans jävla oreda", konstaterar en irriterad Sven-Ingvar "Svensken" Eriksson, ordförande i klubben.

Annons

Karlsro flyers ordförande Sven-Ingvar

Den senaste tiden så har två fall av skadegörelse ägt rum vid Karlsro flyers klubbstuga i Ljungaverk. Då i form av krossade rutor.

Läs mer: Karlsro Flyers drabbade av skadegörelse

Och nu har det hänt igen. Den här gången även med ett inbrott som följd.

– Den här gången har de varit in i klubbhuset också och rotat runt, säger Karlsro flyers ordförande Sven-Ingvar "Svensken" Eriksson, som har lätt att hålla sig för skratt.

– De verkar inte ha varit ute efter pengar eller värdesaker, för man har inte rört kaffekassan, teven och stereon. Däremot har man plockat en massa dricka och ätit chips. Och så har man ställt till med en satans jävla oreda, säger "Svensken".

Termosar och annat låg utspritt på köksgolvet där de ovälkomna besökarna tagit sig in.

Han visar oss till köket där tjuvarna har tagit sig in via fönstret, och där de också lämnat tydliga spår efter sig på golvet i form av nedrivna föremål.

– De har också plockat fram förbandslådan, så jag vet inte om de har gjort sig illa eller någonting, säger "Svensken".

Den guidade turen går därefter vidare till baren där man varit inne i kassaskåp och drickakyl, för att avslutas vid ett annat trasigt fönster där man verkar ha tagit sig ut.

– Varför man tog den vägen förstår jag inte. De hade ju även öppnat dörren till verandan och kunde enkelt gått ut den vägen, konstaterar ordföranden.

Läs mer: Han har tröttnat på skadegörelsen i Ljungaverk

Inbrottet uppdagades på onsdagsmorgonen av en flanör som var ute på hundpromenad, och man har också med hjälp av olika uppgifter fått en rätt god tidsuppfattning när inbrottet har skett.

– De verkar ha plockat med sig några flak dricka, det är vad vi kan se just nu i alla fall, så det luktar onekligen som att det är väldigt unga personer som varit i farten, slutar "Svensken" och åker hem i väntan på att polisen ska komma till Ljungaverk.

Sven-Ingvar

Mer läsning

Annons