Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ankarsvik föll tungt efter tidigt underläge

Tre insläppta mål inom loppet av en kvart. Det underläget gick inte att ta igen för Ankarsvik BK, som till slut föll med 5-3 borta mot RIG Umeå IBF.

Annons

Inledningen av matchen var jämn, men efter knappt fem minuter tryckte Umeås Felix Forslund in dagens första mål. Efter det rasade Ankarsvik ihop och släppte in ytterligare två mål under perioden.

– Vi tappar tyvärr matchen där. De spelade snabbt och gav oss ingen tid med bollen. Men vi reser oss lite i andra och tredje perioden och lyckas lugna ner tempot och kontra lite, säger Ankarsviks tränare Roland Persson.

Andra perioden blev målrik och slutade 2-2. Adam Hellgren gjorde båda målen för Sundsvallslaget. Ankarsvik hann med att snygga till siffrorna i tredje perioden, men det räckte inte hela vägen fram.

– Vi får lägga om fokuset nu på nästa match mot Gamla Stan IBK. De ligger precis bakom oss i tabellen och flåsar oss i nacken, så vi går för seger så att vi hänger på i toppen, säger Roland Persson.

MISSA INTE: Ladda ned vår app och få pushar om sportnyheter i din telefon – så här gör du