Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Annie Lööf och Jan Björklunds svek – alliansväljare vill inte samarbeta med vänstersidan

Vad håller Centern och Liberalerna på med? Vi har demokrati i Sverige och då skall alla partier behandlas lika i riksdagen. Ni sitter där i sandlådan och tror att ni vet bäst. Ni röstar nej till en borgerlig statsministerkandidat, men säger i valet att ni vill ha en alliansregering – detta är falskhet och inget annat. Hur kan Centern och Annie Lööf svika alliansen?

Sverigedemokraterna är det tredje största partiet och mycket större än Centern och Liberalerna tillsammans, därför borde Jimmy Åkesson få sonderingsuppdraget nu. Även om han inte blir statsminister så leder han det tredje största partiet. Annars finns det bara en lösning och det är nyval.

En eloge till Moderaterna och Kristdemokraterna som står upp för alliansen. De som har röstat på en alliansregering vill inte samarbeta med vänstersidan.

I.L.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel