Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ännu en förlust för Selånger: "Det ser mörkt ut"

Det blev tredje raka förlusten för Selångers BK under onsdagskvällen mot Åtvidaberg som tog hem matchen med 5–3.
– Inget stämde, vi hade dåligt flyt och det var väldigt rörigt, säger Selångers tränare Simon Hansson.

Det var en tuff bortamatch för Selånger, vädret var inte heller på deras sida då matchen även bjöd på regn. Den första halvleken slutade med 3–2. Chansen att ta sig upp till Allsvenskan ser dessvärre dyster ut.

– Som det ser ut så ser det mörkt ut vi har tre matcher kvar. Nu gäller det bara för oss att gå ut och göra det bästa vi kan.

Selånger saknade totalt fem spelare under matchen på grund av sjukdom och skador. Men Simon Hansson menar att det inte hade någon större påverkan på matchen.

– Vi hade mycket chansartade situationer under matchens gång. Under matchen hade vi heller inget flyt i spelet. Jag kände inte igen oss alls i dag, säger Simon Hansson.

Målskyttarna under matchen var Andreas Wilsson och Karl Högberg som gjorde två mål. Nästa match spelas på hemmaplan då de också möter Åtvidaberg. Men då hoppas Hansson på revansch.

– Nu gäller det bara att vinna och hitta tillbaka till spelet och följa vår matchplan för det gjorde vi helt enkelt inte i dag, säger Simon Hansson.