Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ännu en sommar med musik på Stornäset

Även i sommar blir det musik i Stornäsets trädgårdskafé på Alnö. Under fem kvällar blir det allt från country och blues till jazz med fokus på lokala artistförmågor.

Annons

När restaurangen öppnar igen den 5 juni efter ett ägarbyte och en renovering startar programmet med en ännu så länge hemligt gäst.

Thomas Svensson, arrangör, är nöjd med det breda utbudet.

 – Vi har fått ihop ett riktigt bra program, säger han.

Därefter tar underhållningen paus fram till den 17 juli då kaféet gästas av far och son, Klas och Petter Ullerstam.

– Klas och Petter är välkända musiker på var sitt håll och det här är första gången de gör ett program tillsammans, säger Thomas Svensson

Övriga artister är countrybandet och trion Stelman Jones, med Lars Jönsson, Anders Bergman och Roger Norman. Musikalartisten Christell Kapo upprepar även fjolårets uppskattade framträdande. Sommaren avslutas slutligen den 7 augusti med jazz och blues signerad Charlotte Stålgren och Tomas Östman.

Musikevenemangen på Trädsgårdskaféet har funnits i tre år och har varit välbesökt med ett publikrekord på drygt 140 personer.

– Vi är mycket glada över att kunna köra vidare med musiken på Stornäset och det är inte omöjligt att det dyker upp en och annan överraskning under sommaren, säger Thomas Svensson.