Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ansvaret för Dragons förlust ligger på ledarnivå

Dragons coach säger inför matchen mot Malbas "vi måste börja vinna inför slutspelet". Rätt inställning tänker jag då – men vad händer? En sådan fruktansvärt dåligt coachad match och ändå borde vi vara vana efter de senaste tre som också hanterats märkligt och passivt.

Under kvällens match byts spelare med flyt ut och får därefter begränsat med speltid, medan andra med en betydligt tyngre dag får fortsatt förtroende och speltid.

Med lång egen erfarenhet som ledare inom lagsport är inte det regel nummer ett att ha fingertoppskänslan att matcha de spelare som har feelingen vid respektive match?

Ansvaret för förlusten är helt och hållet på ledarnivå. Coachen säger sig vara otroligt besviken. Ta en funderare på hur spelarna känner sig . Inte nog med all övrig skit inom föreningen, nu funkar inte matchandet heller. Men de förväntas trots det prestera. I krav på prestation ingår även ledare. Dags för rannsakan nu på olika nivåer.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Med egen uppfattning

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel