Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anton Hysén dansade hem Let's dance

Anton Hysén och Sigrid Bernson tog hem vinsten i Let's dance. - Det är helt sinnes, sa en överlycklig vinnare som kammade hem segern för andra gången. Det stod mellan Anton Hysén och Morgan Alling i jubileumsomgången av TV4:s "Let's dance".(TT)

Annons

Det stod mellan Anton Hysén och Morgan Alling i jubileumsomgången av TV4:s "Let's dance". Juryn kunde inte skilja dem åt, båda fick högsta poäng för sina shownummer.

Anton Hysén satsade på ett tekniskt och fartfyllt nummer och fick högsta poäng, tre tior, av juryn.

– Nästa år får du komma tillbaka som en dansare, du har blivit så pass bra, sade Tony Irving i sändningen.

Känslosamt shownummer

Morgan Alling valde i sin tur att göra ett känslosamt shownummer, baserat på sin tuffa barndom.

Det möttes också av stående ovationer från publiken och högsta poäng av juryn.

– Så modigt att berätta din historia så här, sade Dermot Clemenger efter dansen.

Kvällens tidigare poäng och röstningssiffror nollställdes efter fusiondansen. Vilket innebar att det var ett helt jämnt utgångsläge mellan de båda finalisterna.

Anton vann

Men det blev alltså Anton Hysén och Sigrid Bernson som tog hem vinsten. Anton Hysén lovade skämtsamt att flytta från pappa Glenn och göra en ny tatuering om han vann. Framtiden får utvisa om han klarar att hålla sina löften.