Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Årets Drake 2015

Rösta på din favoritkandidat till titeln Årets Drake!
Återigen dags att hylla Sundsvallsregionens hjältar. Vi lägger Jante på hyllan och glädjer oss åt att vi är så många som gör så mycket bra! Av hundratals förslag har juryn valt fyra kandidater till årets pris.
Vem av de nominerade tycker du ska få ta emot vandringspriset på Lyslördag i Sundsvall 21 november? Var med och rösta!

Du hittar information om hur du SMS-röstar efter presentationstexterna.

nr 1: Charlotte Kalla

Skiddrottning

SPORT Guld, silver, brons och brons Efter den resultatraden vid VM i Falun är nu Charlotte Kalla tidernas främsta kvinnliga längdskidåkare.

I sin roll som officiell ambassadör för Sundsvall och frontfigur för SM-veckan, bidrog hon också till att evenemanget blev en dundersuccé på alla fronter.

Snart är Årets Drake den enda utmärkelsen Charlotte har kvar att erövra.

nr 2: Susanne Bertlin,

Bertlin Agency och We R Singers

KULTUR Helt plötsligt är hon överallt! På scenen med egna uppträdanden, mitt bland massor av barn och ungdomar med stora artistdrömmar i We R Singers, eller bland Globensiktande Idoler.

Ibland som sångcoach på grekiska stränder, ibland med Kevin, Yohio eller Dinah Nah.

Var hon än är, så är kärleken till musiken – och till Sundsvall – stabila grundpelare.

nr 3: Robert Svedberg

Kundcenterchef, SEB Pension & Försäkring

NÄRINGSLIV Storföretag kan kännas en smula opersonliga. Det gäller inte SEB, som mycket tack vare ”Robbans” arbete verkligen känns som en sundsvallsangelägenhet.

Under hans sju år i bolaget har SEB Sundsvall växt från 60 till förväntade 190 anställda vid årsskiftet. Och fler kommer det att bli.

Det är nämligen i Sundsvall som banken ska växa, det har han VD:n Annika Falkengrens ord på. Robban skapar tillväxt i Sundsvall!

nr 4: Fredrik Olsson

Välgörenhetspanten

BRA GJORT "Varje påse pant är kärlek och den har jag fått förtroendet att förvalta”. Fredriks gärning är lika enkel som medmänsklig.

Varje vecka på sin fritid samlar han in pant från olika företag och från en generös allmänhet. Pantpengarna går oavkortat till socialt utsatta personer, för att de ska kunna få en guldkant på tillvaron. Moder Theresa är förebilden – Fader Fredrik heter den varmhjärtade Sundsvallsvarianten.

Rösta via sms på den du vill se som Årets Drake 2015!

Så här röstar du: Skicka ordet åretsdrake [mellanslag]

och nummer på din kandidat till 72060.

Exempel: åretsdrake 5

Kostnad10kr/sms. Obs! Endast en röst/deltagare.

Obs! Sista dagen att rösta är tisdag 10 november.

Vinnare av presentkort!

Grattis till er tre som skickat in de bästa motiveringarna. Ni vinner varsitt presentkort i Stenstan och Birsta City. Vinsterna postas hem.

• Mats Edström, S:a Järnvägsgatan, Sundsvall

• Åsa Danielsson, Kungsvägen, Timrå

• Berth Haka, Norrstigen, Sundsvall