Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ATG ger spelarna chans till stora vinster – genom slumpade tilläggsnummer

ATG presenterar tillägget på V75 Boost som "tidernas största nyhet på V75". Med V75 Boost kommer spelarna att kunna delta i en dragning av slumpmässiga nummer för att öka vinsten.

13 februari kommer V75-kupongen att förändras med tilläggsspelet Boost. Den som väljer tillägget får ett tresiffrigt nummer på sin kupong som kan ge mångdubblad vinst. Stämmer det tresiffriga numret som dras med det som spelaren har multipliceras vinsterna på fem och sex rätt med 100. För sju rätt multipliceras vinsten med tio.

Läs också: Månprinsen A.M. gör sin första start efter skandalscenerna på Dannero

– De flesta av våra spelformer bygger på skicklighet. Nu ser vi att det är populärt att lägga till ett element av tur till skicklighetsspel för att oftare kunna nå de riktigt stora vinsterna. Att kunna erbjuda det på V75, ett av de största spelen i Sverige sett till både engagemang och omsättning, känns fantastiskt roligt, säger Sten Andersen, marknadschef på ATG, i ett pressmeddelande.

Läs också: Rullstolsburna Matilda Persson har fått sin travlicens – först i Sverige

Spelet påverkar, enligt ATG, inte det vanliga V75-spelet. Potten tas från insatserna till tilläggsspelet.

Även den som inte får någon utdelning på V75 kan vinna på sitt boostnummer.

Läs också: Het Brynäshäst höll kylan på Gävletravets V75