Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Backen saknas Timrå

Timrå IK–Almtuna IS, Timrå Isstadion 19.00
Hockeyallsvenskan, omgång 18.

Annons

Läget i laget

Jens Westin saknas fortfarande på grund av en överkroppsskada. "Vi har exakt samma gubbar tillgängliga för spel som i den senaste matchen. Det är några skavanker, men även om alla borde kunna spela så väntar vi med att ta ut kedjorna till efter värmningen", säger tränaren Roger Forsberg.

Tränarsnack

"Det känns bra med en ny match. Det var en tuff vecka med tuffa bortamatcher förra veckan och vi började bra med tre poäng innan vi sedan blev poänglösa. Nu väntar en viktig och bra utmaning. Det handlar om att komma tillbaka mentalt och vända tåget. Jag tror att det blir en fartfylld match och vi möter ett skridskostarkt lag med många unga spelare som gärna forecheckar högt. Vi måste vara påslagna varje match. Nu kommer vi från två raka torskar så det är klart att det är viktigt, det vore idiotiskt att säga något annat. Det är viktigt att hitta tillbaka innan uppehållet, både för självförtroendet och självkänslan och allt annat", säger Roger Forsberg.

Notera att ...

... Två hemmamatcher återstår för Timrå IK innan ett veckolångt uppehåll väntar. Först mot Almtuna, sedan mot Pantern på fredag.

... Timrå IK ligger under kvalstrecket, fyra poäng bakom åttan Almtuna som tagit 23 poäng så här långt.

... Timrå IK förlorade mot BIK Karlskoga med 3–6 senast. Almtuna föll mot Västerås med 2–6.