Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Backstreet Boys spelar in ny platta

Annons

Grattis alla Backstreet Boys-fans – det kommer en ny platta från det populära pojkbandet. I en intervju med Entertainment Tonight bekräftar bandmedlemmen Kevin Richardson att ryktet om ett nytt album stämmer.

– Vi är definitivt i studion och spelar in ett helt nytt album, säger han till sajten och tillägger att bandet även ska ut på en världsturné.

Den amerikanska gruppen, som utöver Richardson består av AJ McLean, Howie Dorough, Nick Carter och Brian Littrell, har även gjort klart för nio shower i Las Vegas.

– Att ha en stående show i Vegas, nu när vi alla är pappor, skulle vara väldigt bekvämt för oss. Då behöver vi inte resa så mycket, säger Richardson till sajten.

Backstreet Boys självbetitlade debutalbum kom för 20 år sedan och därefter har bandet släppt jättehittar som "Everybody (Backstreet's back)", "As long as you love me" och "I want it that way".

Det är ännu inte känt när bandets turné drar i gång, inte heller vilka städer den besöker.

TT