Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Backyard Babies ställde in i Paris

Det svenska rockbandet Backyard Babies fick ställa in den konsert de skulle spela på La Maroquinerie i Paris i tisdags. Anledningen var att flera av personerna som skulle jobba med spelningen dödades i fredagens gisslandrama på Le Bataclan i samma stad.

Annons

– Den promotorn, arrangören som skulle ha anordnat spelningen var den arrangör som arrangerade spelningen med Eagles of Death Metal, det var ju bland annat en av de personerna som skulle ha jobbat med konserten som blev skjuten. En annan person som jobbade på spelstället blev också dödad. Det var huvudanledningen, säger Per Kviman, bandets manager, till expressen.se.

Inför lördagens konsert i Spanien publicerade bandet en bild på merchandise-försäljaren Nick Alexander med den tillhörande texten: "Vila i frid, Nick. Kvällens show i Barcelona är för dig".

Backyard Babies består av Nicke Borg, Dregen, Johan Blomquist och Peder Carlsson.

(TT)