Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bad om att få låna tändare – blev knuffad till marken och sparkad i huvudet av gäng

En man i 25-årsåldern anmälde under torsdagen att han under lördagen blivit misshandlad på Rådhusgatan i Sundsvall. Mannen ska ha knuffats till marken av tre okända personer och sedan blivit sparkad i huvudet.

Misshandeln ska ha skett i lördags natt vid 02-tiden på Rådhusgatan i Sundsvall.

Mannen som utsattes för misshandeln ska ha mött tre för honom okända personer och stannat till för att fråga om han fick låna en cigaretttändare.

Det blev inget utlån av någon tändare – däremot fick mannen mottaga sparkar i huvudet efter att ha knuffats till marken av de okända förövarna.

25-åringen känner inte till personerna och har svårt att lämna signalement till polisen. Inga vittnen ska ha funnits på plats heller, enligt polisen.

– Polisanmälan är rubricerad som misshandel i nuläget, men för mig låter det absolut mer vårdslöst än så när tre personer går på en och dessutom sparkar mot huvudet på någon som ligger, det är grov misshandel, säger Henrik Blusi, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Medelpad.