Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Båda lagen suktar efter revansch

Ett revanschsuget Dragons mot ett lika revanschsuget Borås.
Tisdagskvällens basketduell blir intressant.
På flera plan.

Annons

Sundsvall slog Borås med 19 poäng – men åkte på en stjärnsmäll mot Norrköping i den efterföljande hemmamatchen.

Borås följde upp förlusten i Sundsvall med ett fall mot nykomlingarna Malbas. Båda lagen vill visa bättre takter, båda vill ha revansch.

– Det var ingen som var nöjd med den prestationen, säger coach Tommie Hansson om den svidande 20-poängsförlusten mot Norrköping. Men jag har inte grävt ned mig och analyserat sönder den matchen, det får jag göra när vi ska möta dem nästa gång. Nu är det fullt fokus på Borås, säger Hansson vars drakar har ytterligare en bortamatch innan det är dags för ett kort jullov.

– Först Borås borta, sedan Södertälje borta. Det är två riktiga kioskvältare, det är inte de lättaste matcherna, men de ska spelas. Så är det.

I Borås lär känslorna vara blandade. Laget har avancerat i sitt Europaspel, och förlorat de två senaste ligamatcherna.

– De har säkert en positiv känsla i gruppen av att de gick vidare, de har haft mycket fokus på Europa och den svenska ligan är så stark att man inte bara kan ställa in skorna. Det ska vi försöka ta tillvara på, säger Tommie Hansson.