Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bakslag för Ebba Andersson – missar landslagslägret efter knäproblem

Skidstjärnan Ebba Andersson tvingas avstå veckans landslagsläger i Toblach, Italien efter en överansträngning i det knät hon tidigare opererat.
– Det här är inget farligt. Hon har haft en jättebra säsong. Det gäller bara inte att förivra sig nu, säger landslagschefen Rikard Grip till Sportexpressen.

Längddamerna har åkt till Italienska Toblach på läger men Ebba Andersson saknas efter en överansträngning i knät. Det rör sig om samma knä som hon tidigare haft problem med och som hon tidigare har opererat.

– Hon började få en känning för en vecka sedan i sitt tidigare opererade knä. Därför är hon inte med på lägret, säger landslagschefen Rikard Grip till Sportexpressen.

Andersson kommer att fortsätta sin träning hemmavid. Grip är dock inte orolig för Anderssons status längre fram.

– En säsong står inte och faller med ett läger vid den här tiden. Det gäller att värdera vad det kan ge, speciellt om du inte är 110 procent, säger han till Sportexpressen.