Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Barnklinikens nallar stjäls – "Det är tråkigt för barnen"

Länssjukhuset i Sundsvalls har drabbats av en stöldvåg – nallarna som är tänkta till sjuka barn stjäls.
– Tanken är ju att djuren ska vara till glädje för barnen som kommer till avdelningen, säger Ann Holmström, enhetschef på barnkliniken till Sveriges radio Västernorrland.

TV: Tre söta nallar mötte våren

Ett stort glasskåp är det första som möter barnen som ska till barnkliniken, men den senaste tiden har skåpet gapat allt mer tomt.

– Den senaste tiden har det varit ett väldigt stort svinn från skåpet. Det går att stjäla mjukdjuren om man krånglar sig in med en arm mellan glasskivorna, säger Ann Holmström till Sveriges radio Västernorrland.

Nu vill kliniken fylla på i skåpet igen och vädjar till allmänheten om hjälp.

– Nu hoppas vi att det finns de som har överblivna mjukisdjur hemma som de vill lämna in hit, säger Ann Holmström till Sveriges radio Västernorrland.

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!