Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Akropol anklagar förbundet för komplott

Domaren Lahdo Sharro dömde medvetet bort dem. Det hävdar Akropols ledning efter måndagens förlust mot Sundsvall och anklagar förbundet för komplott. — Uppstickarna ska tryckas ned, säger ordföranden Spiros Gogos.

Annons
I kväll kan semifinalen mellan Akropol och Sundsvall avgöras.
I söndags vann Sundsvall Dragons den tredje matchen vilket innebär 21 till Sundsvall i bäst av fem.
I matchen dömdes Akropol för 26 foul, att jämföra med Sundsvalls 15. Sent efter matchen beslutade sig Akropol för att lämna in en protest till förbundet.
Vi har haft problem med den här domaren i två års tid. Vi har sagt att vi inte vill ha honom och vi har varit överens med förbundet om det. Men vi fick honom ändå och blev slaktade. Det här är en komplott mot oss, säger Gogos upprört och fortsätter:
Förbundet försöker straffa oss och gör så här bara för att provocera. Uppstickarna Akropol ska tryckas ned.
I går eftermiddag beslutade förbundet att inte behandla protesten över huvud taget eftersom den inte gjordes på ett korrekt sätt. För den skickades endast som ett kort mail, utan att man följde de regler som gäller vid protester. Inte heller har någon ekonomisk avgift betalats in, vilket krävs vid samtliga protester.
Enligt Spiros Gogos är det ingen mening att följa reglerna eftersom att förbundet ändå gör som de vill i slutändan.
Det motsätter sig Waldo Tappans på basketförbundet.
Reglerna gäller för alla och det finns kontrollinstanser för det. Vi har haft möte med Akropol tidigare om den här domaren där vi bett klubben ta fram underlag så att vi kan utreda ärendet. Men det har de inte gjort och vi kan inte plocka bort domare bara för att man klagar allmänt, säger Waldo Tappans.
Förbundet tänker inte agera i frågan ytterligare utan låter Akropols påstående om komplott att bero.
Vi jagar inte Akropol. Det är befängt att tro att det finns en konspiration mot dem. Vi gör bara vårt jobb, säger Waldo Tappans.

Mer läsning

Annons