Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så gick snacket

Annons
Vi tappade fokus. Tog snabba och svåra skott...
Mike Palm, en av många besvikna Dragonsspelare i går kväll.

Men det här är en tuff serie matcher. Hårdare än i grundserien och Leon (Brisport) har lyckats dominera mot oss.
Palm igen, imponerad eller bara artig mot Jämtlands amerikanske center på presskonferensen.

Tyvärr blev spelet bara sämre och sämre. För många en-mot-en-situationer och skott i fel lägen. Joakim Kjellbom antyder att Dragons kanske ville för mycket den här kvällen.

Fysiskt har det varit och ännu tuffare ska det bli på fredag. Hittills har Jämtland varit bättre på det spelet, men vi ska visa vad vi kan på fredag! Alex Wesby lovar att stå upp i avgörandet stund.

Tidigare under säsongen har jag stressat mer. Nu har jag jobbat på och plötsligt har det släppt. Spelet har liksom hittat fram och in i mig och det är tur det. Mike (Palm) och Joakim (Kjellbom) är ju två otroligt duktiga insidespelare... Jämtlands Leon Brisport är en ödmjuk jätte.

Publiken älskar att hata mig. Men det rör mig inte i ryggen. Sundsvall ska få det svettigt på fredag. Roger \"Jösse\" Lilliesköld vet vad som väntar i Sundsvalls Sporthall.

Varför är det bara jag som hamnar i såna där situationer..? Jösse igen, apropå incidenten i första perioden, då Dragons Kristian Andersson gav igen med en tydlig knuff som renderade en tydlig och onödig foul.


Mer läsning

Annons