Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Uppkast

Annons
Sporthallen, Sundsvall 19.04
Sundsvall Dragons Norrköping Dolphins
Läget i lagen
Dragons: Kan inte bli bättre. Inga skador, inga sjukdomar,
Norrköping: Inför kvällen möte finns frågetecken för Joachim Stille och Anders Bergqvist. Ingen av dem har tränat under veckan på grund av virusinfektioner.
Coachsnack
Dragons: Vi är revanschsugna efter nederlaget mot Plannja. Vi har jobbat lite med zonspel efter förlusten där uppe. Norrköping tippades som topplag inför serien. De har bra spelare, men har inte lyckats få ihop det, säger den assisterande coachen Christer Stjernborg.
Norrköping: Matchen kommer sannolikt att avgöras under korgarna. Vi måste hålla koll på "tvillingtornen" Joakim Kjellbom och Michael Palm, samt kontrollera Donta Richardson så att han inte får penetrera in mot korgen på samma sätt som i förra matchen i Mässhallen, säger coachen Kelly Grant.
Notera att ...
... Dragons "bara" har gjort över 100 poäng i en ligamatch i höst. Mot just Dolphins i Norrköping. 108 89 blev det den gången.
... den assisterande coachen Christer Stjernborg matchar landslaget i Baltic Cup i Lettland i mellandagarna.
... gästerna riskerar att missa A1 och därmed kan tappa hemmaplansfördel i slutspelet. Det tippade topplaget ligger faktiskt bara på en nionde plats i tabellen.
... att Norrköping kommer till Sporthallen med tre raka förluster i bagaget. Senast släppte man in 132 poäng mot Solna.
Övriga matcher
Helsingborg Södertälje
Akropol Jämtland
Solna 08 Stockholm
Ockelbo Plannja
Sammanfattning: Fredrik Lindahl

Mer läsning

Annons